Maarten Noordhoff

Maarten is werkzaam bij Weusthuis en Partners sinds de zomer van 2006. Als procesmanager werkte hij onder meer aan de totstandkoming van het masterplan Assen-Zuid, een structuurplan voor de gemeente Hoogezand-Sappemeer, een structuurvisie voor de gemeente Steenwijkerland, en een toekomstvisie voor Vlieland.

Na zijn studie Bouwkunde begon zijn loopbaan in de jaren tachtig bij de provincie Groningen. Daar werkte hij bijna tien jaar, in diverse functies. In deze periode volgde hij ook een stedenbouwkundige opleiding en rondde hij zijn studie Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen af. Daarna maakte Maarten de overstap naar de gemeentelijke overheid. Als hoofd van afdelingen ruimtelijke ordening werkte hij in Kollumerland, Dronten, Langedijk en Meppel.

Om zich meer te kunnen richten op de inhoud aanvaardde hij een baan als senior adviseur Stedelijke Ontwikkeling bij advies- en ingenieursbureau Oranjewoud. In deze functie vormde het managen van complexe ruimtelijke ontwikkelingsprocessen al een belangrijk deel van zijn werk.

Bij Weusthuis en Partners heeft hij een werkomgeving gevonden waarin hij zich fulltime en vanuit een onafhankelijke positie op dit type opgaven kan richten.


E-mail Maarten Noordhoff
Maarten  Noordhoff

“Als procesmanager schakel ik op diverse onderdelen specialisten in die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en die zaken tot in detail uitwerken. Bijvoorbeeld van verkeer, ruimte of economie.”